Треньорът на Базел Александер Фрай коментира очаквания си за мача

...
Треньорът на Базел Александер Фрай коментира очаквания си за мача
Коментари Харесай

Александер Фрай: В ЦСКА са бързи и опасни

Треньорът на Базел Александер Фрай разяснява упования си за мача с ЦСКА на следващия ден. Специалистът разгласи, че " алените " са бързи и рискови.

" Не съм бил в клуба при първото отпадане и не мога да разясня. Имам мемоари от този стадион, когато бях играч, направихме грозно 0:0 против България. Българските тимове имат друг жанр от този на Брьондби.
 Базел се укрепва с нападател на Борусия (Дортмунд) за реванша с ЦСКА
Базел се укрепва с нападател на Борусия (Дортмунд) за реванша с ЦСКА

Швейцарският отбор има съществени проблеми в офанзива от началото на сезона

Базел би трябвало да играе на 100 %, в случай че желае да се класира за групите в шампионата. Не знам какъв брой фенове ще дойдат, само че когато има повече аудитория, постоянно става прочувствено и динамично. Ние сме тук, с цел да покажем какво можем, само че има разлика сред предпочитание и действителност. Ще се опитаме да реализираме добър резултат в първата среща. Да, ние не сме в положително положение, имаме прекомерно малко точки в шампионата. Срещу Лугано не се представихме добре и в този момент задачата е да подобрим нещата ", съобщи Фрай.

" Футболистите на ЦСКА са бързи и здрави в офанзива. Отборът има своите слаби страни, само че не желая да ги споделям. Целта ни ще е да се възползваме от тях ".

" Къде е Мартин Петров? Беше доста добър футболист. Какво се случи с българския футбол на национално равнище? ", попита Фрай.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР