Треньорът на Базел Александър Фрай даде своята официална пресконференция преди

...
Треньорът на Базел Александър Фрай даде своята официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Александър Фрай: Желанието ни е да постигнем добър резултат, ЦСКА има своите слабости

Треньорът на Базел Александър Фрай даде своята публична конференция преди утрешния първи дуел сред швейцарския отбор и българския ЦСКА от плейофите в шампионата Лига на конференциите.

Бившият нападател разкри, че неговите футболисти ще се стремят да реализират положителен резултат преди реванша в Швейцария идната седмица.

" Не знам какъв брой аудитория ще пристигна, само че когато има хора, постоянно става по-интересно и по-динамично. Ние сме пристигнали да покажем какво можем. Желанието естествено е да реализираме резултат, който е да е добър преди реванша. Но действителностите са такива, че ЦСКА ще направи всичко допустимо, с цел да не се случи това, разяснява той упованията си за утрешната среща ", съобщи Фрай, който през 2009 година осъществя и двата гола за Базел при триумфа с 2:0 против ЦСКА в среща от груповата фаза на Лига Европа.

Младият експерт разяснява още и дали дуелът сред двата отбора през 2020 година може да окаже някакво въздействия върху идните конфликти. Преди две години " армейците " стопираха Базел на прага на групите на Лига Европа след страховит триумф с 3:1 като посетител в Швейцария.

" Както всеки тим, по този начин и ЦСКА си има своите недостатъци и ние ще се опитаме да се възползваме от това. Историята няма отношение към мачовете, тъй като история. Играчите са напълно разнообразни. Да, ние не сме в положително положение, имаме прекомерно малко точки в шампионата. Срещу Лугано не се представихме добре и в този момент задачата е да подобрим нещата. ЦСКА съм ги гледал по малкия екран. Но в Европа са два мача и който се класира, ще се класира след два мача ", разяснява Александър Фрай.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР