Треньорът на Байерн Мюнхен, Ханс Флик, е уверен в силата

...
Треньорът на Байерн Мюнхен, Ханс Флик, е уверен в силата
Коментари Харесай

Флик: Убеден съм, че Мбапе ще стане най-добрият в света

Треньорът на Байерн Мюнхен, Ханс Флик, е убеден в силата на своя тим и има вяра, че той може да превъзмогне загубата с 2:3 от Пари Сен Жермен в първия конфликт от четвъртфиналите. Германският ментор ше се надява неговите момчета да отстранен недостига, насъбран вкъщи. Флик счита същи по този начин, че Килиан Мбапе има капацитетът да стане най-хубавия в света в близкото бъдеще.

“Наясно сме, че би трябвало да отбележим най-малко два гола - съобщи наставникът. - Ще бъде мъчно, само че тъкмо за такива мачове въобще играем. Искаме да сътворим нещо като мини сензация. Бихме били щастливи, в случай че успеем. Ще дадем всичко от себе си”, стартира той.

“В първата среща имахме доста шансове, само че не бяхме точни пред гола. Длъжни сме да се оправим по-добре”, продължи Флик.

Флик счита, че полузащитникът Леон Горетцка, крилото Кингсли Коман и бранителите Жером Боатенг и Люка Ернандес ще бъдат разполагаем за реванша. Роберт Левандовски обаче е навън от сметките към момента.

"Люка Ернандес и Леон Горетцка упражняват към този момент и наподобяват добре. Същото важи и за Боатенг и Коман. Предполагаме, че тези които упражняват обикновено, ще могат и да играят ", изясни още Ханзи Флик във връзка утрешния реванш.

“Този сезон към този момент спечелихме три купи, тимът демонстрира отлична настройка. Не единствено желаеме да стигнем до полуфиналите, а и да побеждаваме в Бундеслигата”, въодушевен е треньорът.

“Трябва да притискаме Мбапе, когато топката е у него. Същото важи и за Неймар, чиято игра доста ми харесва. Той има решения за доста обстановки едно на едно. Иначе съм уверен, че в един миг Мбапе ще стане най-хубавият футболист в света”, приключи Флик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР