Треньорът на баскетболния на БК Рилски спортист коментира, че е

...
Треньорът на баскетболния на БК Рилски спортист коментира, че е
Коментари Харесай

Хаджисотиров: Радвам се, че младите Димитров и Васов се включиха с енергия и агресия

Треньорът на баскетболния на БК Рилски състезател разяснява, че е удовлетворен от метода, по който са се присъединили младите Краси Димитров и Миро Васов при триумфа против Спартак Плевен.

Самоковци се постановиха с 93:88 в среща от 26-ия кръг на НБЛ.

"Това, което говорихме в последните дни, че макар проблемите всеки състезател има значима роля за тима и би трябвало да намерения по какъв начин да допринеса за по-доброто показване на отбора очевидно имаше резултат. Спартак Плевен е страховит в стрелбата от тройката и това се видя още първото полувреме. Ние пък не подходихме съсредоточено в защита и играхме меко, за което и получихме 10 тройки. Това е извънредно доста. През второто са 5, само че общо 15 тройки не са малко и считам,че е главното нещо, което ги държеше в мача. Въпреки това, че изоставахме с двуцифрена разлика обаче не се предадохме и това е най-радостното ", стартира Хаджисотиров.

"Важно за триумфа ни беше, че спечелихме битката, което ни даде опция за втори късмет. За разлика от първите две елементи, когато нямахме бърза офанзива, през второто полувреме заиграхме повече баскетбол. Днес Мартин Маринов изигра страховит мач и поведе тима, а е ясно, че на нас ни би трябвало тъкмо подобен човек - водач, който да поема отговорност и да дърпа тима. Смятам обаче, че всеки един способства и се веселя, че и младите момчета - Краси Димитров и Миро Васов се включиха с сила и експанзия в дуела. За нас, преди плейофите, това е една значима победа ", приключи експертът. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР