Треньорът на баскетболния Левски - Тити Папазов призова феновете на

...
Треньорът на баскетболния Левски - Тити Папазов призова феновете на
Коментари Харесай

Тити Папазов: Аз съм убеден в едно - Левски, дори и трудно, ще оцелее

Треньорът на баскетболния Левски - Тити Папазов прикани почитателите на футболния отбор да проявят студен разсъдък и самообладание в идните тежки времена за вековниците. Той разяснява и дали има късмет босът на Левски Лукойл - Валентин Златев да поеме издръжката и на клуба от " Герена ".

" Левски е предопределен да оцелява, да се бори с компликациите и да потвърждава своята мощ. Там е събрана доста обич. Аз съм уверен в едно - Левски, даже и мъчно, ще оцелее. Въпросът е, че в този момент имаше добра изходна позиция за пролетта... В последно време бе изчезнало напрежението към финансовата непоклатимост на клуба и това остави хората да разясняват единствено играта на тима. Смятам, че по никакъв метод не можем да дадем еднопосочен отговор какво ще се случи. Успял човек като Васил Божков в един миг може още повече да се окуражи. Никой не знае в каква посока ще тръгне казусът. Остават въпросителните, тъй като това е тематиката не на деня, а на седмицата. Никой в този миг не знае какво ще стане. Въпрос на реакция на притежателя, реакция на страната... Всеки от своята позиция е прав ".

" В България едно от нещата, по които сигурно се разграничаваме от всички останали естествени страни, е, че всеки схваща от всичко и дава компетентност по всеки въпрос. Не считам, че един подобен развой, не дай си Боже, в случай че се случи, може да трае доста малко. От през днешния ден за на следващия ден никой не може стане притежател на Левски. Това е много сериозна конструкция, инвестиция. Нещо, което наред с обич носи и доста отговорност. Многократно съм чувал в тежки моменти опцията господин Златев да избави Левски, само че аз не мога да отговоря от негово име. Но на мен ми наподобява нереалистично. А пък в случай че се случи, мога да кажа, че ще бъда благополучен, тъй като в ръководството и в това, което е правил за българския баскетбол 18 години, господин Златев демонстрира безупречна непоклатимост. Няма по какъв начин да бъде по-различно, в случай че се случи във футбола ".

" Много ми се желае, само че не го имам вяра. Феновете би трябвало да се опитаме оптимално да запазим хладнокръвие и да оставим нещата да бъдат решени от тези, които могат да ги решат. Ние с нищо не можем да помогнем сега. Със сигурност няма и да попречим. Сега има потребност от студен разсъдък и самообладание ", сподели Папазов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР