Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов обяви, че от

...
Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов обяви, че от
Коментари Харесай

Тити Папазов: Още утре акциите на Левски ще бъдат в мен

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов разгласи, че от на следващия ден акциите на клуба ще бъдат в него. Той разяснява в предаването " 120 минути " по bTV и какво е бъдещето на " сините ", които са пред угрозата от банкрут.

" Левски е благосъстоятелност на Георги Попов. Новината е, че Васил Божков и Георги Попов няма да банкрутират Левски. Акциите ще бъдат изпратени и те по никакъв метод няма да попречват оцеляването на клуба. Божков ми се обади на обяд и ми сподели, че ще изправи по пощальон акциите на следващия ден. Смятам, че би трябвало да кажем: " Благодаря ". Благодаря от името на всички, които обичат Левски, че не се даде опция клубът да банкрутира. Божков няма опция да извършва своите задължения. Акциите на Левски ще бъдат в мен. Чух, че Павел Колев сподели, че нямат повече лостове. Последните 2 месеца има един-единствен лост и това съм аз. Аз съм индивидът, който постоянно е правил екипи и имам самочувствието на индивида с най-продължително присъединяване в българския спорт ", сподели Папазов.

" Първата задача е Левски да бъде избавен. Смятам, че Левски доживя своя катарзис. Той ще е първият български клуб с нов метод на ръководство и мислене. Начинът на финансиране е елементарен - Левски ще бъде футболен клуб на морала. Трябва да станем морални, в случай че желаеме да носим името на Апостола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР