Треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че Байерн е логично

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че Байерн е логично
Коментари Харесай

Роналд Куман: След три или четири седмици отборът ще бъде различен

Треньорът на Барселона Роналд Куман съобщи, че Байерн е разумно е спечелил дуела от груповата фаза на Шампионската лига на " Камп Ноу ". " Баварците " завоюваха с класическото 3:0 гостуването си в Барселона.

" Това е, което имаме, трябват ни още няколко седмици, тъй като чакаме завръщането на хора като Агуеро, Дембеле, Ансу Фати. Имахме единствено трима нападатели. Тактически имаше моменти, в които контролирахме играта, Байерн играе повече в средата и трябваше да запълним пространствата там. Това е, което имаме сега. Не мога да се оплача от отношението, само че има разлика в качеството сред двата тима. Имаме доста млади играчи, които след две или три години ще бъдат по-добри. Много е мъчно да се одобри, само че изчакайте и те ще подобрят играта си, контузените ще се завърнат. "
 Байерн (Мюнхен) победи Барселона с 3:0 в Шампионска лига
Байерн беше безсърдечен против Барселона, каталунците без удар във вратата

Видя се кой е по-добрият

" Има играчи на 19 или 20 години. Ако ги сравните с играчите, които има Байерн, има разлика. След известно време разликата ще бъде по-малка. Знаем, че Сержи Роберто не е крило, а да играе един на един против Дейвис е невероятно. Публиката беше феноменална, тъй като мисля, че сподели, че схваща какво се случва през днешния ден ", добави още Куман.

" Байерн е един от претендентите за продобиване на шампионата. Имахме неприятен шанс при първия им гол, а през второто полувреме през днешния ден те се оказаха по-добри от нас. Трябваше да вкараме млади играчи да играят. Опитахме се да спрем играта им, бяхме положителни през първото полувреме, само че има разлика и във физическо отношение. Имахме играчи, които имаха неприятна вечер като Алба, за други като Коутиньо, това бе първият им мач от доста време насам. Има прекалено много условия ".

" Ние знаем, че в офанзива ни липсват хора, би трябвало да прекараме седмици, с цел да имаме повече вариативност. Не желая да диря оправдания, само че всички знаят какво имаме разполагаем. Трудно е да се играе против тим като Байерн без експедитивност в офанзива. Трябва да приемем това, което имаме, и да работим ".

" Трябва да признаем тима, против който играхме. За да нараниш тим като Байерн, би трябвало да си доста добър. Трябва да признаем, че другият тим бе по-добър. Малко съм изтощен да приказвам постоянно за едно и също нещо, след три или четири седмици тимът ще бъде друг, тъй като ще имаме повече хора и други играчи ще имат минути ", приключи Куман.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР