Треньорът на Барселона Чави Ернандес заяви на пресконференцията си преди

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес заяви на пресконференцията си преди
Коментари Харесай

Чави: Жирона прилича много на Барселона

Треньорът на Барселона Чави Ернандес съобщи на конференцията си преди мача с Жирона за състезание, че противникът играе в сходен жанр като неговия тим.

" Жирона е мощен тим, нападателен, играят с висока преса. Тяхната игра наподобява доста на нашата. Мичел е един от треньорите, които ми харесват най-вече, той е образец. Интелигентен е и го предава на играчите си. Може да ни усложни живота, ще бъде доста сложна среща. Не мисля, че имаме главен състав. Със сигурност ще създадем някои промени, имаме доста мачове, има болежки, четирима или петима играчи са пред наказване при идващ жълт картон. Имаме потребност от всички, казвал съм го. В добър миг сме, като изключим Шампионската лига. Добре сме в шампионата, за Купата, към този момент спечелихме Суперкупата. Можем да създадем огромен сезон. За мен е значимо Усман Дембеле да подпише нов контракт, знаете го. Той е един от най-важните играчи един на един. Надявам се да остане дълги години в тима.

На Феран Торес му липсват головете, само че той е състезател, който не подвига ръце. Той е образец, без значение дали му се получават нещата, или не. Винаги тренира извънредно. Буди цялостно доверие, оставя си сърцето на терена. Няма да приказваме за бъдещето на Серхио Бускетс, това е негово персонално решение. Той е един от най-хубавите халфове в историята. Дано да се усеща мощен, с цел да продължи, само че това е негово решение. Невероятно е, че Педри е пред своя мач номер 100. Той има ужасно настояще и бъдеще. Но освен той, имаме отлично потомство от млади играчи. Неговият гений съм го виждал в доста малко играчи. За Марк-Андре тер Стеген съм казвал, че е измежду тримата най-хубави вратари в света, в случай че не и най-хубавият. Казвах го и като беше подложен на критика. Сега като владеем повече топката взе участие и той ", разяснява Чави на днешната си конференция.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР