Треньорът на Балкан Небойша Видич показа завидни умения на пиано

...
Треньорът на Балкан Небойша Видич показа завидни умения на пиано
Коментари Харесай

Удо избра Тойота, а Видич - Кредихелп

Треньорът на Балкан Небойша Видич сподели забележителни умения на пиано преди избора на тимове в 100% Power Мача на звездите, който той и сътрудника му Людмил Хаджисотиров. Компания на сръбския ментор правеше водещият на събитието Кирил Райков, който пък се оказа сериозен виртуоз на пианото.

Удо и Видич избраха през днешния ден своите тимове в звездното шоу, което ще се организира на 22 април в Арена „ Ботевград”. За да доближат до правото на избор обаче двамата се изправиха пред трудности, заложени от Кирил Райков. Водещият първо хвърли чоп за избор на помощници, а по-късно направи игра с треньорите, в която ревизира техните познания по статистиката.

В жребия Хаджисотиров завоюва и избра за собствен асистент Георги Давидов. В инспекцията на знанията,Удо и Видич направиха своите догатки за най-резултатен състезател, най-хубав герой и най-хубав подавач. Резултатът бе 3:1 в интерес на Удо и той получи опцията да избере своя отбор пръв.

След като обърна съществено внимание на имената в двата състава на TOYOTA и CREDIHELP, Людмил Хаджисотиров заложи на автомобилния тим. Това съкруши фантазията на Георги Давидов, който изрази желания към противниковия отбор, с вярата да бъде треньор на някогашния си съотборник в националния тим Филип Виденов.

Известни имена от шоубизнеса ще играят паралелно до деца с увреждания в самодейността „ Аз обичам баскетбола”. Децата ще изведат и играчите в двата тима.

„ Всяка година се опитваме да участваме в обществена идея. Много хубава самодейност има в Пловдив. Спортният шеф на Академик Бултекс 99 Тина Димитрова занимава с деца със съществени умствени умения и те ще се включат в 100% Power Мача на звездите”, сподели спортният шеф на Национална баскетболна лига Сандра Велчева. Очаква се измежду звездите да бъдат известни български R&B реализатори, които ще забавляват публиката със своите осъществявания. Продължава небивалия интерес и към аматьорския Мач на звездите.

В момента в цялата страна върви всеобщо надстрелване, поради оповестената от уредниците опция дилетант да се състезава паралелно с експертите в състезанията за тройки и забивки. Както е известно, за първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите дилетанти ще се борят против експерти в трите състезанието – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в състезанията, които ще се включат паралелно със шестимата експертите в борбата за самостоятелните трофеи. Над 7 000 души се включиха в гласуването за избор за тимовете онлайн.

„ Всички считаме, че с цел да има професионален баскетбол, би трябвало да има мощен аматьорски баскетбол. Благодаря на уредниците и на всички почитатели, които избраха участници в аматьорски 100% Power Мач на звездите след оспорвано гласоподаване в страницата на събитието”, показа представителят на BGO Software баскетболна лига Орлин Атанасов.

Той разгласи и цялостните сформира аматьорския 100% Power Maча на звездите.

Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лева, а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще костват 7 лева Организаторите дадоха обещание, че ще създадат доста приятна изненада за почитателите - ще раздадат специфична премия и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с лотария от първите 1000 закупили билети за дуела.

В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена " Ботевград ", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето присъединяване в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е особено за миниюбилея на ALL STAR GAME. Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, само че пък с дълготраен контракт. Фирмата има близо хиляда чиновници, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.

Още едно ново име се появява през тази година измежду сътрудниците на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече тимовете на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача " АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА ". Сред сътрудниците остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието. Каква тъкмо ще бъде тяхната роля ще бъде оповестено на конференция на 12 април, когато ще бъдат показани и треньорите на двата тима.

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде проведено от " СпортЛаб " ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на марката „ Престиж 96” АД – 100 % Power. През 2004 година звездният дуел бе обновен след 10-годишно спиране с името Хановер Кооп Мач на звездите, в идващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият общоприет спонсор " Престиж " е включен в името на тима - непосредствено или посредством собствен бранд.

Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и в този момент Ботевград. За годишнината уредниците плануват няколко изненади за почитателите, които ще включват музикална стратегия с известен измежду младежите реализатор, специфични шоу детайли, доста награди. Ще бъде спазена традицията да има и спомагателен показателен дуел по време на събитието, който ще се организира в поддръжка на почналата през 2015 година акция " Аз обичам баскетбола " - целяща България да завоюва домакинство на една от групите на Европейското състезание по баскетбол за мъже през 2021 година. Телевизионен сътрудник на дуела е обичайно Българската национална телевизия, която ще го излъчи непосредствено по първия си канал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР