Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини не скри разочарованието си

...
Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Гасперини: Подобна загуба боли много

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини не скри разочарованието си след загубата с 1:2 от Пари Сен Жермен на 1/4-финала в Шампионската лига. Това стана по много мъчителен за италианците метод, които позволиха поврат в края с два късни гола. Специалистът призна, че сходно проваляне боли доста

" Най-много скърбя, че бяхме толкоз близо и мислехме, че ще създадем нещо необикновено. Все отново остава насладата от постигнатото досега в Шампионската лига. Ние непрекъснато се развиваме и играем като равни с най-хубавите тимове в Европа. Мога единствено да благодаря на момчетата за всичко, което направиха този сезон. Разочаровани сме, тъй като бяхме толкоз близо. Но противникът разполага с някои от най-хубавите играчи в света. Мбапе и Неймар в един миг дадоха подтик на тима си. Можеше да ни вкарат и по-рано и тогава щеше да е по-добре. Да получим гол в добавеното време боли повече. Направихме всичко допустимо в края на един сложен и уморителен интервал от мачове, тъй че мога единствено да благодаря на тима ", съобщи Гасперини.

" Шампионската лига е доста специфичен шампионат. Спомням си думите на Жозе Моуриньо, който преди време бе споделил, че това е шампионатът на детайлите. Детайлите вършат разликата, когато мачовете са толкоз равностойни. Въпреки всичко, водехме до 90-ата минута. Знам, че сме добре готови за статични положения. Берат Джимшити пропусна добра опция, а можехме да се оправим по-добре при една-две контраатаки, само че още веднъж се видя, че детайлите са толкоз значими ", добави експертът.

Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 12 август  Аталанта 1:2краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР