Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини бе доста разочарован след

...
Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини бе доста разочарован след
Коментари Харесай

Гасперини: Съдията развали мача

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини бе много отчаян след загубата с 0:1 от Реал Мадрид. Той е доста неудовлетворен от съдията, който взе решение да изгони с пряк червен картон още в 17-ата минута Ремо Фройлер. Според наставника по този начин реферът е развалил мача.

" Остава горчилката от това, че не можахме да изиграем мача, който чакахме толкоз доста. Ако не гледаме резултата, остава задоволството, че получихме късмет да се надигнем против тим като Реал Мадрид в Шампионската лига. Не знам какъв щеше да е резултатът, в случай че не беше аленият картон, само че считам, че с това решение съдията скапе мача. Според мен това бе прекомерно строго от негова страна ", счита Гасперини.

" За да се класираме, ще би трябвало наложително да победим в Мадрид. Това ненапълно е добре, тъй като по този начин ще знаем каква е задачата и няма да има нещо, което да ни разсейва от нея. Надявахме се на различен резултат и на различен мач. Бяхме доста близо да реализираме добър резултат, само че не ни доближиха няколко минути. Допуснахме гол след удар с десния крайник на Менди. Това бе необичайно, съвсем инцидентно. Жалко! С оглед на развиването на мача, 0:1 даже не е толкоз неприятен резултат. Остава обаче съжалението, че не ни бе разрешено да играем ", добави експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР