Треньорът на Арсенал Микел Артета коментира, че една от звездите

...
Треньорът на Арсенал Микел Артета коментира, че една от звездите
Коментари Харесай

Микел Артета: Букайо Сака трябва да остане фокусиран върху това, което прави

Треньорът на Арсенал Микел Артета разяснява, че една от звездите на отбора Букайо Сака ще би трябвало да научи да се оправя с непрекъснато растящите упования към него от страна на медиите.

21-годишният Сака се показва ужасно от началото на сезона, като има 13 гола и 10 асистенции във всички шампионати и е с съществена заслуга за това " артилеристите " да бъдат отпред в класирането на Висшата лига.

Според Артета младият англичанин би трябвало да остане фокусиран върху това си показване вместо да обръща повече внимание на писанията за него в британската преса.

" Той би трябвало да се оправи с упованията на медиите, с вниманието, което към този момент имат към него на терена. Когато имате роля като него на терена, би трябвало да сте способни на това. Не четете доста, не слушайте доста, просто се фокусирайте върху това, което вършиме всеки ден ", показа наставникът на Арсенал.

Испанският експерт добави още, че въпреки всичко Букайо Сака има още доста неща за възстановяване в играта си.

" Той има да усъвършенства още доста неща. Трябва да продължи да подвига равнището в нещата, които може да усъвършенства ", приключи
Всичко за Вашата сватба
Микел Артета.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg