Треньорът на Арда Николай Киров сподели след равенството 1:1 с

...
Треньорът на Арда Николай Киров сподели след равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Николай Киров: Заслужихме си точката срещу ЦСКА

Треньорът на Арда Николай Киров показа след равенството 1:1 с ЦСКА, че отборът му е заслужавал да изравни с цялостното си държание на терена.

" С футболистите коментирахме, че в Разград не бяхме надиграни, а загубихме. Коментирахме, че би трябвало да растем. Днес ориста ни го върна и в последната секунда изравнихме. Заслужавахме да изравним с цялостното си държание, без значение от проблемите, които имахме. Направихме няколко забавни офанзиви. Самочувствието се повдигна в някои състезатели, което е доста хубаво преди реванша със Славия за Купата. Двубоите за Купата и шампионата са радикално разнообразни. За шампионата има още дуели, в които може да наваксаш, до момента в който в Купата не е по този начин. Нормално е там да има повече напрежение. Аз го чаках, уповавам се във вторник да поспадне ", съобщи Киров.

" В целия тим през днешния ден нямахме сериозен растеж и имахме проблем при статичните положения. Хубавото е, че хора, които трансформираха своите позиции, се оправиха добре. Има какво да се работи в завършващата фаза, вършим го всяка седмица. Има какво да се желае. Днес бяхме постоянни в отбрана, което дава успокоение в тима. Васил Симеонов се оправи добре, не видях да има терзание в него. Караджов е с насъбрани картони не и желаех да го пожертвам.

Видях, че има по-голямо самочувствие през днешния ден тимът това е значимото. Предстои ни значим и сложен дуел. Надявам се това да се резервира до вторник. Трябва да успеем да се оправим. Надявам се някой от контузените да се оправят, с цел да могат да се вършат ротации. Длъжни сме да се оправим и мисля, че ще успеем да го създадем ", приключи наставникът на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР