Треньорът на Арда Николай Киров призна, че тимът има много

...
Треньорът на Арда Николай Киров призна, че тимът има много
Коментари Харесай

Николай Киров: Много прибързахме, когато останахме с човек повече

Треньорът на Арда Николай Киров призна, че отборът има доста работа за извършване. Той разгласи, че отборът е прибързвал през втората част.

" Този мач беше едно доказателство, че в случай че не си по най-хубавия метод надъхан, няма по какъв начин да няма проблеми. Когато сме с човек повече, по най-лошия метод изиграхме втората част. Изненада ни и едно странично мятане... играхме постепенно. Трябваше да се търси трети гол. Върху това би трябвало да работим, върху задържането на топката. Трябва да се търси игра сред линиите ", съобщи Киров.

" И това го има. На полувремето коментирахме, че би трябвало да излезем по този начин все едно резултатът е 0:0 и сме 11 на 11 на терена. Прибързахме. Трябваше да сме спокойни и да играе със самочувствие. Има съществено неща върху, които би трябвало да работим ", изясни още той.

" На този стадий не мислим за класиране. Първо би трябвало да си осигурим място в Топ 6. И тогава ще мислим какво ни е състояние. Започваме да се готвим за дуела против Славия ", добави Киров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР