Треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович даде пресконференция преди домакинството на

...
Треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович даде пресконференция преди домакинството на
Коментари Харесай

Стоянович: Всички, които дойдат на Герена, трябва да бъдат победени

Треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович даде конференция преди семейството на Монтана. Срещата е на следващия ден, (неделя) от 17:30 часа на " Герена ".

Ето какво сподели ''синият'' ментор:

" Трябваше да затегнем редиците в защита. Искам всички играчи да останат в тима, да няма напуснали. Стаматов е контузен и ще пропусне семейството с Монтана. Всички останали са подготвени, само че има играчи, които не са оптимално подготвени, имат физически проблеми ", разяснява Стоянович.

" След тренировката ще е ясно кои нови играчи ще стартират дуела. Гледал съм контроли на Монтана, знаят какво желаят на терена, имат двама-трима основни футболисти. Всички, които дойдат на Герена, би трябвало да бъдат победени, ние би трябвало да водим играта. Трудно е за всички тимове що се отнася до времето, поради студа, би трябвало да играем, тимът, който е по-умен ще извлече преимущества, по-трудно е когато е такова времето, би трябвало да се ориентираме по-бързо, футболът се играе и на сняг, и на мраз ", добави още той.

" Отборът има доста огромна мотивация, всеки желае да покаже всичко от себе си, би трябвало да пробваме да играем по-хубав футбол, нападателен футбол, да събираме точки. Аз мисля единствено за футбол, футболистите мислят единствено за футбол, всичко е ок сега, клубът дава и поддръжка и всичко ", разяснява наставникът на " сините ".

" Всеки идващ мач е най-съществен, всяка точка е доста значима за нас. Трябва да бъдем постоянни, да няма лъкатушения ", сподели в умозаключение експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР