Тренировъчната база на аржентинския национален отбор вече носи името на

...
Тренировъчната база на аржентинския национален отбор вече носи името на
Коментари Харесай

Тренировъчната база на Аржентина вече носи името на Лионел Меси

Тренировъчната база на аржентинския народен тим към този момент носи името на капитана на отбора Лионел Меси. Това е знак на самопризнание към кариерата му и приноса за, оповестиха от Футболната асоциация на страната (AFA) в събота.

Каса де Есейса в Буенос Айрес, където се обитава базата на националния тим, към този момент ще се назовава Лионел Андрес Меси " в символ на респект към най-хубавия състезател в света ", написа в " Туитър " президентът на федерацията Клаудио Тапиа.

" Добре пристигнали в къщата на международния първенец ", сподели Тапиа на церемонията по откриването, на която участваха сегашни и някогашни аржентински играчи.

Меси оказа помощ на Аржентина да прекъсне 36-годишното очакване за международна купа. Той имаше огромен принос за триумфа в Катар, като приключи шампионата като.

" Чувствам се доста благополучен. Тази респект е доста, доста специфична ", сподели 35-годишният Меси, откакто откри плочата с неговото име. " Да знаеш, че ще носи името Лионел Андрес Меси, е нещо доста красиво ".

Нападателят вкара 800-ия си гол в кариерата при в другарски мач в Буенос Айрес в четвъртък - първият мач на Аржентина пред родните почитатели след триумфа на Световното състезание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР