Тренди цветът прави модела още по-неустоимНай-горещото предложение на Motorola това

...
Тренди цветът прави модела още по-неустоимНай-горещото предложение на Motorola това
Коментари Харесай

Сребърната Motorola moto g6 вече е в България

Тренди цветът прави модела още по-неустоим
Най-горещото предложение на Motorola това лято – moto g6 – е налично в нов цвят. Освен с познатия към този момент на пазара deep indigo вид, моделът от потвърдено сполучливата серия moto g, разпростира цветовите хоризонти със стилното лъчение на сребристото. Новата версия на Motorola moto g6 към този момент е налична в магазините от веригата “Технополис ” на цена от 429 лева
Moto g6 в сребристо идва с познатите характерности: двойна камера, мощна 3000 mAh батерия, 3D стъклен дизайн и усъвършенствани функционалности на камерата.
С 12+5MP задна камера всеки уловен миг е специфичен. Функцията Spot Color („ пъстър акцент “, бел.ред.) ви дава опция да запазите единствено обичания си цвят в фотографията и да извършите всичко останало черно-бяло за впечатляващ резултат. Към него се прибавят режимът за изрязване, с който можете да променяте фона на фотографията си с фрагменти от вашата библиотека в Гугъл Photos, и занимателните филтри за лице за в допълнение въодушевление. Усъвършенстваният програмен продукт на камерата подсигурява портрети със студийно качество и артистични черно-бели фотоси. Има и още – незабавно заключвате и отключвате телефона си и вършиме оторизирани мобилни заплащания със сигурния мултифункционален читател за пръстови отпечатъци.

Мощната батерия обезпечава сила за целия ден, с цел да посрещнете провокациите във всеки миг, а когато е време да презаредите, с включеното в кутията TurboPower 15W зарядно устройство получавате сила за часове единствено след няколко минути в контакта. Припомняме, че motorola moto g6 се отличава със стъклен 3D дизайн, с който малко, даже и премиум, модели могат да се похвалят.


Motorola показа новото семейство moto g при започване на летния сезон и за броени седмици moto g6, moto g6 plus и moto g6 play се подредиха измежду най-желаните артикули в своя клас, както у нас, по този начин и в Европа, Северна и Южна Америка.
moto g6, moto g6 plus и moto g6 play са основани с мисъл за потребителя и дават отговор изцяло на условието за първокласни характерности на налична цена, което се постанова като устойчива наклонност в избора на устройства. Всъщност това е политика, която Motorola неотменно следва още от първия модел moto g – най-успешния и продаван смарт телефон в цялата история на компанията – да дава необятен набор от функционалности на налична цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР