Транспортната комисия в реши да намали данъка на таксиметровите шофьори

...
Транспортната комисия в реши да намали данъка на таксиметровите шофьори
Коментари Харесай

На комисия в София: Такситата с по-нисък данък през 2021г.

Транспортната комисия в реши да понижи налога на таксиметровите водачи за 2021г. от 850 на 300 лева, оповестява Българска национална телевизия.
Мярката е във връзка понижаване на вредите, които понася таксиметровия отрасъл, поради ковид.
 СОС взема решение дали такситата в София да са краткотрайно без общински налог СОС взема решение дали такситата в София да са краткотрайно без общински налог
Столичният общински съвет ще гласоподава през днешния ден дали да отстрани общинският налог за таксиметровите водачи поради ковид. Според пред...
„ Това е антикризисна мярка, желаем да улесним сектора и да запазим работим места “, разяснява шефът на транспортната комисия Карлос Контрера.
Промяната е в сходство с предлагането на Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията от 2021 година общините да ползват минималния позволен по Закона за месните налози и такси налог за таксиметровите транспорти в размер на 300 лева годишно.
Транспортното министерство ще компенсира общината за понижените доходи от налога, а парите ще бъдат за сметка на държавния бюджет.
 
 Софиянци заплащат картите за градския превоз и ваучерите за таксита на чиновниците на Софийска вода Софиянци заплащат картите за градския превоз и ваучерите за таксита на чиновниците на " Софийска вода "
Жителите на столицата заплащат картите за градския превоз и даже таксиметровия транспорт на чиновниците на монополиста “Софийска во...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР