Транспортен хаос на кръстовището пред Румънското посолство. Протестиращите опитаха да

...
Транспортен хаос на кръстовището пред Румънското посолство. Протестиращите опитаха да
Коментари Харесай

Извънредно! Екшън на бул. "Ситняково" след повторна блокада: Шофьори и протестиращи в схватка

Транспортен безпорядък на кръстовището пред Румънското посолство. Протестиращите пробваха да го блокират, само че полиция на място няма. Движението в региона на бул. "Ситняково " и Румънското посолство е парализирано.

Много водачи са в капан. Те не могат да продължат напред, тъй като са спрени от протестиращи, само че не могат да се върнат и обратно, тъй като има други коли.

Някои от протестиращите седнаха на пътното платно. Има коли, които са блокирани и обсадени от недоволните.

Стига се и до словесни пререкания сред протестиращи и водачи. Градусът на напрежение е висок.

Шофьорите са извънредно недоволни.

"Не може 500 души да блокират цяла София, не може да приказват от името на България, шепа, не поддържам митинга, не съм склонен с тези блокади, това е мафия ", сподели един от тях.

"Как не ви е позор, в колите има деца, разбираш ли, деца ", крещеше недоволна майка.

Протестиращи обсадиха кола, а един от тях я ритна. Все отново водачът беше пуснат да мине.

На място нямаше полиция, когато въпреки всичко дойде патрулка, и протестиращи, и водачи се нахвърлиха върху тях: "Спрете придвижването, вижте какво става, до война ли би трябвало да се стигне, недоволстваха те.

След дълги пререкания, въпреки всичко те започнаха да пропущат събралите се коли. Освен тях имаше и рейсове от градския превоз, както и таксита. Много от тях нямат потребен ход и не могат да се придвижат нито напред, нито обратно.

Това е втори опит да се блокира регионът към "Румънското посолство ". Снощи протестиращите още веднъж затвориха региона, само че по-късно бяха разпръснати от полицията.

Поради затваряне на кръстовището са изменени маршрутите на градския превоз:

Трамваите от линия 20 се движат до станция “Изток”;

Автобусите по линия 120 от “Алея Яворов” се движат по бул.” Цариградско шосе”, пл. “Авиация”, бул.”Асен Йорданов”, “Шипченски проход”, Ул.”Иван Димитров - Куклата”, бул.”Гео Милев” и по Ул.”Черковна” и по маршрута си.

Автобусите от линия 72 са отклонени от бул. "Алея Яворов " по бул. "Цариградско шосе ", Площад на Авиацията, бул ".Асен Йорданов ",бул. "Шипченски проход " и по ул. "Гео Милев " до бул. "Ситняково ", Автобусите от линия 280 отбул. "Цариградско шосе ", по бул. "Алея Яворов ", бул. "Драган Цанков ", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " до Национален стадион "Васил Левски " и назад по маршрута си.

Автобусите от линии 213, 413 са пренасочени по бул. "Асен Йорданов ", бул. "Шипченски проход ", бул. "Ситняково " и по маршрута си в двете посоки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР