Трансмомичето Емили, любимата на екскултуриста Тихомир от Фермата, от няколко

...
Трансмомичето Емили, любимата на екскултуриста Тихомир от Фермата, от няколко
Коментари Харесай

Емили на Тихомир-Мелиса стана сектантка

Трансмомичето Емили, обичаната на екскултуриста Тихомир от " Фермата ", от няколко месеца не пропуща сбирки на " Свидетели на Йехова ", откри

Мацката споделяла пред свои познати, че в последно време се чувствала " доста засегната от изменничества на приятелки ", по тази причина решила да потърси разтуха от Господ. Нейният фаворит Тихомир, който още веднъж се върна към амплоато си на русата изкусителка Мелиса, приемал залитанията й по разнообразни дами за напълно в реда на нещата и даже ги одобрявал. В лайфовете си българското " семейство Адамс " в никакъв случай не е скривало, че си пада по " полиаморните връзки " и ги пропагандира освен от екрана, а и в живота.

" Барби Емили ", както се самонарече бившето момче от Ловеч, се трансформирала в атракцията на най-важната за годината колекция на йеховисти от " по света и у нас " в столичен хотел. 20-годишната новоизпечена сектантка се появила на събитието с оранжева къса рокля с падащи и от взор презрамки и с голямо деколте. В подобен формат тя се увесила на шията на своята " духовна майка " - американката Дарла Милър, описват потресени очевидци. След известно време обаче достопочтената брачна половинка и майка на четири деца изплакала, че не е имала никаква визия за скандалната популярност на блондито.

" Много мои приятелки от цяла България не престават да ми забиват нож в гърба и да ме изоставят ", оплака се в профила си във фейсбук избраницата на някогашния спортист. " Благодаря на Тихомир и на " Свидетелите на Йехова ", че са част от живота ми ", написа още Емили.

Бившето момче изповяда, че към " София Прайд 2022 " съвсем всички негови приятелки " му обърнали тил и го изоставили ".

" Добре, че са благите и любящи сестри и приветливите братя от Божията организация " Свидетели на Йехова ", признава разкрепостената русокоска.

" През последните дни точно те ми запълват скъпото време и всяка вечер навестявам техни събрания в цяла София. Благодаря ви, " Свидетели на Йехова ", откровеничи обичаната на Тихомир-Мелиса.
   

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР