ТрансгресияБългарски филм от 2018 г. с участието на силно нашумялата

...
Коментари Харесай

Домашно кино

Трансгресия
Български филм от 2018 година с присъединяване на мощно нашумялата актриса Мария Бакалова. Режисьорът Вал Тодоров демонстрира 18-годишната Яна, която, подведена от водещата Кака Лара, споделя за необикновената си връзка с възрастния рокер Стоил. Телевизионната й изповед обаче води до закостенял отзив. С присъединяване на Росен Пенчев, Лара Златарева, Стефан Щерев.

Премиера, HBO и HBO GO: 06.05
40 години Роки: Раждането на една класикаБлагодарение на този документален филм наблюдаваме превъплъщението на Силвестър Сталоун в именития Роки Балбоа. Как този облик се трансформира в една от най-емблематичните функции на артиста разберете посредством описа на самия Сталоун.
Премиера в HBO GO
Money, ExplainedСлед като се оправи с мозъка, секса и ковид, Vox се завръща със своя нова документална поредност. Този път тя се гмурва дълбоко в света на финансите, обяснявайки всичко, което към момента не знаете (или си мислите, че знаете) за парите.
Премиера, Netflix, 11 май
Капитал - брой 18 Jupiter`s LegacyНов сериал на Netflix по комикс на Марк Милър. Епичната супергеройска поредност е със сюжет, разрастващ се в няколко десетилетия и с няколко генерации супергерои - по-възрастните градят завета си, а по-младите се пробват да отговорят на упованията към тях. Първият сезон преглежда комплицираната динамичност на фамилията, властта и лоялността.
Премиера, Netflix, 7 май
ZiweСтрува си да знаете коя е Ziwe. Талантливата комедиантка, писателка и звезда в обществените мрежи, създателка на комедийните поредици Baited With Ziwe, Desus&Mero и ководеща в подкаста Hysteria на Crooked Media се отличава с интелигентните си, смели и саркастични мнения. Новото й особено шоу за Showtime съставлява композиция от изявленията с разнородни посетители, музикални номера и скечове, предизвикващи дискомфорт на Америка с тематики като раса, политика и други културни проблеми.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР