Трансферният прозорец затвори и сега ръководството на Милан ще насочи

...
Трансферният прозорец затвори и сега ръководството на Милан ще насочи
Коментари Харесай

Милан не може да се разбере с една от звездите си за нов договор

Трансферният прозорец затвори и в този момент управлението на Милан ще насочи вниманието си към договорите на двама съществени футболисти на отбора - Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоглу, които изтичат през идващото лято. Затова от “Скай Спорт Италия” осведомят каква е обстановката с договарянията за нови договори с двамата играчи.

Донарума към този момент е насрочил среща със своя сътрудник Мино Райола за идната седмица. Смята се, че договарянията сред него и клуба ще стартират от годишна заплата в размер на най-малко 6 млн. евро, като на “Джузепе Меаца” се надяват настояванията на вратаря да не са прекомерно огромни. Въпреки това, тяхното изрично предпочитание е да задържат своя титулярен пазач. Имайки поради, че той е мощно обвързван с тима и града, клубните шефове са уверени, че преподписването с него ще е мъчно, само че не и невероятно.

С Чалханоглу обаче ситуацията е друго поради неговите футболна зрялост и кариерни упоритости в близкото бъдеще. В срещите си с управлението неговият сътрудник Гордън Стипич е изискал доста по-високо заплащане от актуалното на турчина. Така двете страни са доста отдалечени в позициите си.

Междувременно, Ювентус и Атлетико Мадрид деликатно наблюдават обстановката. Ако разликата сред желаното и предлаганото не намалее в идващите месеци, има огромна възможност халфът да си тръгне като свободен сътрудник след края на сезона. Затова в Милан биха разгледали евентуална оферта за него през януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР