Трансферът на Габриел Обертан в Левски вече изглежда невъзможен. Френският

...
Трансферът на Габриел Обертан в Левски вече изглежда невъзможен. Френският
Коментари Харесай

Все по-невъзможен изглежда трансферът на Габриел Обертан в Левски

Трансферът на Габриел Обертан в Левски към този момент наподобява неосъществим. Френският футболист получи травма по време на мача на своя Ерзурумспор против Фенербахче, изгубен от " белите орли " с 0:3.

Травмата на халфа не е лека. Той ще бъде отвън игра към месец и половина, разкриха от сегашния му тим.

Така е доста малко евентуално да се стигне до завръщане на Габи в Левски. Известно е, че той е мечтан от треньора Славиша Стоянович. По прехвърлянето работеше и някогашният притежател на " сините " Спас Русев.

Левски щеше да заплаща 7,5 хиляди евро на Обертан на месец, а останалата част от заплатата да се покрива от предприемача. Идеята бе Обертан да подпише кратковременен контракт с тима - до лятото. С оглед контузията му обаче това е малко евентуално да се случи.

Габриел има контракт с Ерзурумспор до края на сезона. " Белите орли " се намират във финансова рецесия, заради което към този момент трима от главните футболисти разтрогнаха договорите си - капитанът Ибрахим Акдаг, вратарят Фабиен Фарноле и офанзивният халф Ибрахима Сисоко. В същото време отборът се укрепи с четирима нови футболисти - предишният през Черноморец Аатиф Шаешу, мароканският национал Мануел да Коща, Якуб Шумски и Йохан Омоло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР