Тръмп ще говори най-напред на годишната среща на Републиканската партия

...
Тръмп ще говори най-напред на годишната среща на Републиканската партия
Коментари Харесай

Доналд Тръмп започва предизборната си обиколка

Тръмп ще приказва на първо време на годишната среща на Републиканската партия в Сейлъм, щата Ню Хемпшър​

Бившият американски президентДоналд Тръмп има намерение през днешния ден да посети щатите Ню Хемпшър и Южна Каролина, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенцията отбелязва, че това са първите две спирки от кандидат-президентската му акция, която значително вървеше на луфт, откогато през ноември предходната година Тръмп разгласи кандидатурата си за Белия дом на изборите през 2024 година.

Тръмп ще приказва на първо време на годишната среща на Републиканската партия в Сейлъм, щата Ню Хемпшър. След това той ще се насочи към град Колумбия, Южна Каролина, където счита да разкрие лидерския си екип. И двата щата се считат за евентуално значими за изборите, защото са измежду първите, в които се създават първичните избори. От това по какъв начин един претендент се показва там постоянно зависи дали ще направи сполучлива акция или ще я приключи.

Политически наблюдаващи както от Републиканската, по този начин и от Демократическата партия ще наблюдават от близко кой ще поддържа Тръмп на тези прояви.

Някога неоспорим център на гравитация в Републиканската партия, все по-голям брой публични представители на изборни длъжности показват подозрения за способността на Тръмп да победи президента демократ Джо Байдън, в случай че той реши да се кандидатира още веднъж, каквито са всеобщите упования, отбелязва Ройтерс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР