Траки взеха четвърта поредна победа и изпратиха двама войни от

...
Траки взеха четвърта поредна победа и изпратиха двама войни от
Коментари Харесай

Томас срещу Роберта в битка за оставане в „Игри на волята“

Траки взеха четвърта поредна победа и изпратиха двама войни от Славяни да се борят за оставане в „ Игри на волята: България “ .

Битката беше на рундове, като във всеки рунд участваше по един войник от племе. Целта беше да вкарат кълбо с човешки размери във вратата на племето си. Всяка победа носеше по една точка, а задачата беше да се съберат 3 точки. Траки бяха безапелационни и завоюваха с 3:0.

„ Чувствам се зле, би ме учителят по физическо “, показа Март. „ Доказахме, че аз, Пламен и Юлиян сме най-силните мъже в „ Игри на волята “, сподели Добрин.

Загубата още веднъж изправи Славяни на съвет . Веско даде гласа си за Томас, тъй като счита, че Март има повече късмет за премията. От своя страна Томас номинира Март, поради травмата му, а Март съобщи, че от всички тях най-достоен да продължи е Веско и поради това гласоподава за Томас. Последна беше Роберта , която имаше неповторимия късмет сама да избере съперника си за борбата в петък. Тя даде гласа си за Томас.



Каква ще е борбата и дали Роберта ще успее да победи още един мъж в елиминационен дуел, ще разберем в петък вечер от 21.00 ч.-->

От 22.00 ч. е и „ Игри на волята: Студио “. В него специфични посетители ще бъдат актьорите Яна Маринова и Александър Сано . Кои са техните любимци, какво считат за шоуто, както и какви ще са първите думи на напусналия играта, ще разберем единствено по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР