Тръгващият днес канал DIEMA SPORT 3 прави HD дубъл на

...
Тръгващият днес канал DIEMA SPORT 3 прави HD дубъл на
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 се мести DIEMA SPORT 3

Тръгващият през днешния ден канал DIEMA SPORT 3 прави HD дубъл на NOVA и DIEMA за решителните борби, взима още Азия и НБА

Днес Нова Броудкастинг Груп дава ход на екстрата DIEMA SPORT 3. Именно в този нов HD канал, който ще ви направи съпричастни на новите сезони в Бундеслигата на Германия и френската Лига 1, се мести UEFA EURO 2020.

Решителните борби за купата, започващи с четвъртфиналите на следващия ден, до момента бяха излъчени по DIEMA SPORT 2, когато се излъчваха директно и по NOVA и DIEMA. Сега HD дубълът на централния ефир ще е по DIEMA SPORT 3.

Започва се с гвоздея на четвъртфиналите – Белгия – Италия, в 22:00 ч. в петък вечер, 2 юли. Този дуел, след който ще отпадне един любимец за европейската корона, ще бъде излъчен и в ефира на NOVA. В събота DIEMA SPORT 3 ще дублира DIEMA за дуела за място в Топ 4 на континенталния шампионат Чехия – Дания. Той е от 19:00 часа на 3 юли.

Дебютиращият на 1 юли канал взима и борби в азиатската Шампионска лига, като през днешния ден от 13:00 часа може да гледате мача от Група G Джохор Дарул (Малайзия) – Похан Стийлърс (Южна Корея), а от 17:00 часа е време за дуела в Група H сред различен корейски отбор – Чонбук Мотърс, и сингапурския Тампайнс Роувърс.

Ако сте почитатели на НБА, в дребните часове на утрешния ден – в 3:30, ще включите DIEMA SPORT 3, с цел да станете очевидци на петия мач от финалната серия в Източната конференция сред Милуоки Бъкс и Атланта Хоукс. Тръпката е налице, тъй като резултатът е 2:2 победи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР