Тръгваме в кампанията за победа, защото знаем с колко труд

...
Тръгваме в кампанията за победа, защото знаем с колко труд
Коментари Харесай

Николай Нанков: Довършването на Хемус до 2024 г. остава наш приоритет

Тръгваме в акцията за победа, тъй като знаем с какъв брой труд сме построили постигнатото. Имаме и ясна визия за бъдещо ръководство – ясно написана стратегия с изпълними задължения. Това сподели пред членове, симпатизанти и другари на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили лидерът на листата за област Ловеч Николай Нанков след формалното разкриване през днешния ден на предизборната акция с водосвет в катедралния храм „ Св. св. Кирил и Методий “. Той акцентира, че ГЕРБ ще води положителна акция, отворена към хората. Нормалният политически развой е съревнование на хрумвания, персони и политики, не на подправени вести, макар че такива изобилстват в общественото пространство, добави Нанков.
„ Показахме, че можем да управляваме отговорно и да се оправяме с провокациите. Успешно преведохме страната през международната финансово-икономическа рецесия през 2009 година, посрещнахме мигрантската през 2015 година и през днешния ден сме уверени, че можем да се оправим и с рецесията, породена от COVID-19. Показахме, че можем да вършим огромни вложения, без да излагаме на риск финансовата непоклатимост на страната “, разяснява лидерът на листата пред съидейниците си.

Нанков означи и развиването в изборния му регион: Всички градове в област Ловеч имат нов, друг, по-красив образ, подобрихме енергийната успеваемост на обществени и частни здания.
„ Наскоро един младеж, който е в листата ни, потомствен строител, посочи, че в никакъв случай в най-новата история на България не се е строило толкоз - и това е по този начин. И още нещо значимо - в никакъв случай образованието не е било извеждано като топ приоритет, а учителските заплати не са били увеличавани с тези темпове. Върнахме достолепието на най-благородната специалност - учителската “, сподели още Николай Нанков.
„ В област Ловеч през миналите 4 години със средства от националния бюджет, оперативните стратегии и други финансови принадлежности бяха построени и ремонтирани пътища, санирани публични и жилищни здания, бяха издигнати или избавени от съсипия улици, паркове и площади, културни и исторически монументи, храмове, спортни зали и площадки, оборудвани бяха учебни заведения и лечебни заведения. А нови пътища могат да дават обещание единствено тези, които към този момент са построили нови пътища, санирани здания могат да дават обещание единствено тези, които към този момент са санирали здания. Подобряват се обществената и просветителната инфраструктура. В нашата област във всички общини в това отношение се направи доста, само че има и още доста работа “, акцентира Николай Нанков.
По думите му един от акцентите в новия мандат на ГЕРБ ще е понижаване на несъответствията сред Северна и Южна България, за което водеща роля има довършването на автомагистрала „ Хемус “ през 2024 година Ползите към този момент се усещат, даже единствено служащите, които вземат участие в изгражданетоѝ, способстват за бизнеса в местата, където са отседнали, показа той.
 Започва подготовка за построяването на интермодален терминал в Горна Оряховица и Северна пътна връзка с Автомагистрала „ Хемус “ Започва подготовка за построяването на интермодален терминал в Горна Оряховица и Северна пътна връзка с Автомагистрала „ Хемус “
През 2021 година е планувано да стартира подготовка за построяването на интермодален терминал в Горна Оряховица, който включва и Северна път...

„ Направеното от нас за развиването на страната и тук в област Ловеч ще бъде продължено и надградено. Защото всеки човек, който живее тук, желае още и още. Има ли друга политическа мощ, която да е направила нещо градивно в най-новата ни история повече от ГЕРБ?! Не, по тази причина ще покажем направеното и ще одобрявам поставените от хората задания за идващия мандат. И имаме вяра, че ще победим, тъй като за нас бъдещето на България е не партийна, а човешка идея! “, сподели още Нанков.
„ ГЕРБ и Съюз на демократичните сили излизаме дружно на тези избори, тъй като сме естествени и идеологически сътрудници по линия на участието ни в ЕНП, само че може би нещото, което най-силно ни сплотява е фактът, че и двете партии сме поемали отговорността за ръководството на страната след държавни управления на Българска социалистическа партия, които доведоха страната ни до злополука в стопански и политически проект “, съобщи и представителят на Съюз на демократичните сили в листата доктор Георги Митев, който добави, че с цел да я бъде България, би трябвало да има дясно ръководство най-малко още два мандата.
С сътрудниците си от листата беседва и Младен Маринов, втори в листата. Той се спря на постигнатото в областта на сигурността и се ангажира и в идващия мандат да работи интензивно в тази посока. Всички си пожелаха триумф, ще се съблюдават противоепидемичните ограничения в акцията, само че ще доближат до всеки човек в региона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР