Трагични са били последните дни на Татяна Лолова в Пирогов,

...
Трагични са били последните дни на Татяна Лолова в Пирогов,
Коментари Харесай

Татяна Лолова вързвана с въжета в „Пирогов”, крещяла и хапела медицинските сестри

Трагични са били последните дни на Татяна Лолова в „ Пирогов ”, научи „ Уикенд ” от хора, чиито близки са лежали в едно поделение с нея. Голямата актриса е била наложително завързана с въжета за леглото си, защото буйствала и заплашвала, че ще избяга.

В последна сметка, по предписание на лекуващия я доктор, звездата на комедията е била прикована принудително към боничното легло. Преди да бъде взето това решение, то е било съветвано с началника на клиниката за незабавна помощ проф. доктор Асен Балтов, защото се касае за обществена персона. Преценено било, че това е единствения метод ВИП-пациентката да бъде усмирена. Така малко преди да издъхне, 87-годишната актриса е завързана за леглото си.

„ Татяна Лолова беше настанена в стая с моята най-хубава другарка, която за жалост също умря. Когато се чухме, тя ми описа ужасяващи неща - че Лолова е била вързана отвред - ръце, крайници... Пищяла, ридаела, хапела – в нервността си ухапала една от медицинските сестри – добре, че тя е била в предпазен костюм... В последните дни, в които е била в схващане, изпадала в непрекъсната нервност. Искала да наусне час по-скоро болничното заведение и твърдяла, че се усеща добре. Молела се с плач да я пуснат, тъй като не желала последните й мемоари да се от болничното заведение. Наложило се да бъде окована, с цел да я озаптят. Малко по-късно я преместили в друго поделение, а дни по-късно е умряла. Било е жестока панорама! Какво знаете вие... ”, споделя дамата, която не желае името й да бъде оповестявано обществено.

Докторите се видяли в знамение със популярната си пациентка, която намерено не спазвала наредбите. Тя непрестанно говорела по телефона, което е по принцип неразрешено за тежко болните пациенти. Лолова звъняла на другари и ги молела да дойдат и да я отведат от „ Пирогов ”, тъй като не издържала. Лекарите също така упорствали непрестанно да е с маска, а тя се задушавала от нея.

Както е известно, Татяна Лолова издъхна на 22 март към 21 часа в болничното заведение след затруднения от коронавирусна зараза. Тя е била е със мощно повредени дихателна система и кръвоносни съдове. Официално се води, че е преборила Ковид-19, само че точно китайската болест предизвика гибелта й.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР