Трагичната смърт на участник в Сървайвър-островът на перлите“ отново накара

...
Трагичната смърт на участник в Сървайвър-островът на перлите“ отново накара
Коментари Харесай

Проклятие уби още един участник в „Сървайвър“

Трагичната гибел на участник в „ Сървайвър-островът на перлите “ още веднъж накара феновете да подозират, че проклинание тегне над предаването. Оптикът Живко Найденов – един от най-неизвестните и незапомнени с нищо участници в риалитито почина след злополука с мотора си през уикенда.

42-годишният мъж е аварирал на основния път за Банско. Ден по-късно той е умрял от раните си, породени от тежкия удар в бетонна стена, осведомиха в неделя от МБАЛ-Благоевград. Той е бил интубиран и настанен в реанимацията на благоевградската болница. Състоянието му било доста тежко и лекарите не поели риска да го транспортират до София. Найденов е имал спътничка на мотора – 38-годишна жена, която е единствено с охлузвания и няма контузии, застрашаващи живота й.

Хотнюз припомня, че Найденов самичък напусна предаването, което тогава се снимаше в Панама. Преди това той приказва с годеницата си и получи нейната поддръжка да излезе. Затова и феновете не го помнят.

В този сезон трябваше да взе участие и кметът на Раднево Нончо Воденичаров, който получи инфаркт година по-късно в същото предаване, само че в идващия му сезон, който се снима във Филипините. Още тогава негови съграждани описаха, че Воденичаров е кандидатствал за „ Островът на перлите “, само че не бил утвърден точно поради проблеми със здравето. Засега bTV не възнамерява нов сезон на „ Сървайвър “, който свърши даже предварително поради разочарованието на феновете.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР