Трагична новина за хиляди сърца. Голямо количество бира било разсипано

...
Трагична новина за хиляди сърца. Голямо количество бира било разсипано
Коментари Харесай

Тежък инцидент покруси любители на бирата СНИМКА

Трагична вест за хиляди сърца. Голямо количество бира било разсипано на кръстовище в Бургас.

По незнаен метод няколко каси с пенливата напитка паднали на асфалта, а огромна част от бутилките не съумели да " оцелеят ".

Случката е от този следобяд, а за нея разбираме от изявления в обществената мрежа Фейсбук.

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. " Чаталджа " и " " Владимир Вазов ", а евентуално касите са паднали от товарен автомобил.

Някои жители предизвестяват водачите да не нарежат гумите си на изпочупените стъкла, само че други са опустошени от биреното произшествие.
" Колко тъга има по тоя свят... това не е редно ", костатира тъжен бургазлия.  " Насълзиха ми се очите ", прибавя фен на бирата.  " Има ли някоя цяла бира ", чуди се Мартин К.  " Да не нарежете гумите ", приканва към внимание жител. Припомняме, че бирата се радва на огромен интерес в България, а страната ни даже попада в топ 20 на консумация в света. Така изпреварваме даже Съединени американски щати и Китай по ползване на глава от популацията.
 Родината ни заема 16-то място с 76 литра бира годишно приблизително на човек. Тази данни бяха публикувани по-рано тази година от Kirin Holding.  Чехия оглавява подреждането. Нейните жители употребяват рекордните 181.9 литра бира годишно, което е близо двойно повече по отношение на Австрия и Полша, заемащи второ и трето място в подреждането.       
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg