Tрагедията се разиграва тази вечер след 20 часа в столичния

...
Tрагедията се разиграва тази вечер след 20 часа в столичния
Коментари Харесай

Пирогов Ни Смрази Само Преди 2 Мин: Сунгарска Съобщи С Камък На Сърцето, Че Внезапно Почина

Tрагедията се разиграва довечера след 20 часа в столичния квартал " Красна поляна " до кръстовището на " Мушанов " и " Възкресение ".

Според очевидци, малко преди този момент дамата, шофираща БМВ, е била видяна в гневна гонка с друга кола. По незнайни, към момента аргументи, тя губи ръководство, колата отскача от пътното платно, озовава се на трамвайните релси и от удара като бич се усуква към дирек.

Ударът е бил толкоз нечовечен, че късата на младата шофьорка са прерязани и безусловно ампутирани. По времето на злополуката наоколо е минавала кола за спешна помощ, отиваща на адрес в " Овча купал ".

Лекарите в нея реагират стремително и се притичват на помощ.

" Сигнал за случая е подаден в 20. 38 часа. По чиста случайност все още на злополуката оттова е минавала кола за спешна помощ, отиваща по сигнал за ухапан от куче мъж в " Овча купел ". Медиците са реагирали незабавно и са се притекли на помощ, написа Блиц. Подали са сигнал да бъде изпратен втори екип и са поискали по-голяма, реанимационна кола за спешна помощ. Жената е била със самоампутирани два крайници, на място е изработен цялостен размер реанимация, интубирана е, поради кръвозагубата е изпаднала в хеморагичен потрес. Жената е откарана е в противошокова зала на " Пирогов " ", заяви по-рано представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР