Трагедии на пътяЕдин от водачите бил с алкохолДвама младежи загинаха

...
Трагедии на пътяЕдин от водачите бил с алкохолДвама младежи загинаха
Коментари Харесай

Двама младежи загинаха при катастрофи

Трагедии на пътя
Един от водачите бил с алкохол

Двама младежи починаха при две произшествия по пътищата на страната. 19-годишен е умрял при конфликт на пътя сред Русе и с. Николово. Сигнал за произшествието е постъпил на тел. 112 в 3,57 часа, като е обявено за аварирал лек автомобил “Пежо”. По първична информация на десен завой колата излязла от пътя и се преобърнал по таван. На място е умрял юноша, който бил пасажер.

19-годишната шофьорка е откарана в болничното заведение, където е призната със счупвания. Пробите на лидерката за алкохол и опиати са били негативни. От полицията оповестиха, че се проверяват аргументите за нещастието.

17-годишен юноша пък умрял при злополука в региона на спирка “Желен” в Софийска област. При огледа на местопроизшествието е открито, че автомобил “Ауди А3” е излязъл отвън пътя, траял е придвижването си по склон, след което се е преобърнал по таван на пътя. Екип на Спешна помощ е установил гибелта на 17-годишен пасажер. Други двама от пасажерите са в болница без заплаха за живота. 21-годишният лидер е пробван за приложимост на алкохол, при което дрегерът отчел 1.31 промила.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР