Трафик НюзС грандиозен концерт и оспорвана битка за първото място

...
Трафик НюзС грандиозен концерт и оспорвана битка за първото място
Коментари Харесай

Големият победител в Капките е Стефан Илчев!

Трафик Нюз
С величествен концерт и оспорвана борба за първото място приключи седми сезон на шоуто за преобразявания
Ясен е огромният победител в седмия сезон на шоуто за преобразявания " Като две капки вода ". Неговото име е Стефан Илчев!



Абсолютното бисерче на този сезон – по този начин Хилда назова Стефан. След осъществяването на Мария още веднъж Хилда се разплака. Оспорвана беше борбата сред финалистите, които се изправиха в неповторимата конкуренция за сезона. По време на финала всеки от тях заложи на специфичен облик, който си избра самичък. По традиция феновете видяха останалите участници в дуети, някои от които бяха много изненадващи.  

За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и ТИТА влязоха в две от емблeматичните визии на еднакъв реализатор – неповторимата R&B дива Бионсе, Милко Калайджиев беше Георги Минчев, а Стефан Илчев заложи на кралицата на българската сцена Лили Иванова.

Осемте звездни участници за кой ли път демонстрираха артистичния си гений с истински облици и неизменимото възприятие за комизъм и ни накараха да се смеем, просълзяваме и радваме.

Звездата на Стефан Илчев изгря в „ Като две капки вода “, а превъплъщенията му в облиците на български и международни звезди ще се помнят дълго. 

" Голям си като Селин Дион, като Марая Кери и като Бритни Спиърс си огромен, обаче си максимален като Лили Иванова. Стефане, ти направи популярен сезон! ", възкликнаха водещите.  

На почетното 4-то място се класира младата и надарена Тита.

 На почетното трето място се класира Милко Калайджиев, чиито превъплъщения ще се помнят дълго от почитателите му.

Големият глас Мария Илиева остана втора!

Стефан Илчев беше невероятна Лили Иванова и справедливо завоюва огромната премия! Той получи чисто нов автомобил и посвети премията си на своята майка. Честито!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР