Традицията повелява да обновим гардероба и на малките, и на

...
Традицията повелява да обновим гардероба и на малките, и на
Коментари Харесай

Back to school: 21 страхотни шопинг находки от District за модерните момичета

Традицията повелява да възобновим дрешника и на дребните, и на огромните деца, малко преди началото на новата образователна година. Точно по тази причина през днешния ден сме ви подготвили една страхотна селекция от находки за модерните девойки от новите сбирки в. Сред моделите доста харесахме състезателен панталон на adidas с необятни крачоли, който ни връща към 90-те и с изключение на, че е модерно, е и доста комфортен. Към него незабавно бихме добавили типичен бял тишърт или суитшърт с по-интересен и пъстър принт.

Ранната есен разрешава още да се носят и спортни рокли, които могат да се комбинират с кожено яке или модел от деним. Бихме допълнили стайлинга с бели кецове и тези високи бели или цветни чорапи, които са супер настоящи за новия сезон. Открихме и от двата разновидността измежду предложенията на adidas и е нещо, което ние също ще прибавим в кошницата си за есента. За по-спортните девойки избрахме и един извънредно комфортен чеп на Reebok, който може да се носи и в всекидневието в комбиниране с oversize суитшърт или тениска и даже тренчкот.
 Кризисният щаб реши: Неизбежно е, ще договарят с 22 авг 2022 | Никога не съм казвал, че „ Газпром “ не е в листата с фирмите, с които желаеме да преговаряме. Напротив, постоянно...
Колкото до кецовете и маратонките – изборът е необикновен, тъй като можете да избирате от по-класическите модели като adidas Stan Smith до по-отличителните Converse с обемни и груби платформи, които станаха must have още предходната година. Допълваме находките с бутилка за вода, към момента модерната bucket hat, както и с няколко раници, измежду които и комфортните модели Kanken на Fjallraven, които могат да бъдат открити в разнообразни цветове.

Цялата селекция от можете да разгледате в галерията ни!

С поддръжката на District
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР