Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You стартира през 2023

...
Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You стартира през 2023
Коментари Харесай

Kариерното събитие на Bulgaria Wants You стартира през 2023 в Пловдив

Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You започва през 2023 в Пловдив и ще се състои тази събота на 11 февруари. „ Кариера и живот – за какво в България? “, на което Economic.bg е медиен сътрудник, ще събере на едно място най-отговорните работодатели от страната и района. Очакват се близо 1000 индивида да посетят форума в Зала С.И.²Л.А. Водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, а измежду известните лектори са Нешка Робева, Александър Сано и Светослав Иванов.

Целта ни е действително да мотивираме присъстващите да се развиват у нас и да ги срещнем с опциите за работа, които фирмите в България дават. Поканени са топ мениджъри от корпоративния свят – Евгени Иванов, Кирил Игнатов, Росица Кузманова, Радослав Кошков и Марин Трошанов. Всеки един от тях се дефинира за сполучлив и благополучен тук, в България. И всеки от тях ще показа своя опит и ще даде препоръки за кариерен напредък “, отбелязва Андрей Арнаудов.

Над 30 работодателски щанда ще бъдат разполагаем в изложбената повърхност, която ще бъде дейна през целия ден и където гостите ще могат непосредствено да аплайват за работа. Събитието „ Кариера и живот – за какво в България? “ е изцяло гратис, само че изисква регистрация на уеб страницата на Платформата. 

„ За повторно ще бъда преподавател на форума и имам вяра, че в него в действителност има смисъл. Изключително значимо за просперитета на една нация е да има логичен народ в нея, а аз видях тъкмо подобен в залата. Очаквам и в Пловдив да се срещна и срещна с забавни младежи, които търсят своето развиване тук. Надявам се да съумея да ги стимулирам, че с хъс, упоритост и труд могат да обезпечат своя живот тук “, споделя Александър Сано.



Събитието се реализира с генералната поддръжка на Кауфланд България, в партньорство с община Пловдив и със съдействието на Сдружение „ Клъстер Тракия Икономическа зона “.

Ексклузивен медиен сътрудник – БТВ медия груп. Медиен сътрудник – economic.bg. 
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинBulgaria Wants You Живот и кариера – за какво в България? кариерен конгрес Пловдив ПоследниНай-четениПазар на труда 28 Kариерното събитие на Bulgaria Wants You започва през 2023 в Пловдив Компании 44 Wolfspeed трансформира остаряла въглищна централа в най-голямата фабрика за чипове Политика 768 Прокуратурата упрекна някогашния енергиен министър поради „ Булгаргаз “ Туризъм 164 Кулинарни номади: Нов късмет за среща с непознатата България Политика 164 Байдън упрекна републиканците, че „ взимат стопанската система за пленник “ Финанси 172 Парична научна фантастика: Колко близо е цифровият паунд? Транспорт 520 Скоро полети ще може да се извършват единствено от един водач Накратко 1564 Вечерни вести: Властта бори високите цени с нов сайт; Повече и по-големи жилища на пазара Компании 256 MFG Invest влага над 1 млн. лева в Tiger Technology Енергетика 2675 BP забавя зеления си преход след рекордна облага от $28 милиарда Лукс 8052 Plectrum – новата „ летяща “ суперяхта за 86 млн. $ Digital 5572 Саудитска Арабия тихомълком се трансформира във водещ софтуерен център Пазари 4004 Мощното земетресение срина турската лира до рекордно дъно Бюджет и финанси 3266 Кабинетът ще прави „ стена на срама “, с цел да накара търговците да смъкват цените Компании 3062 Смартфоните на месец февруари във Vivacom са два модела Huawei Енергетика 2675 BP забавя зеления си преход след рекордна облага от $28 милиарда Бюджет и финанси 2546 Държавата ще предприеме ограничения за понижаване на цените Компании 2267 Още един софтуерен колос редуцира хиляди чиновници Енергетика 2264 Накъде тече съветският нефт Любопитно 2030 Трули – античното архитектурно знамение на Италия (снимки) Всички вести
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР