Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You стартира през 2023

...
Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You стартира през 2023
Коментари Харесай

Пловдив е домакин на Bulgaria Wants You


Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You започва през 2023 в Пловдив и ще се състои тази събота на 11 февруари. „ Кариера и живот – за какво в България? “ ще събере на едно място най-отговорните работодатели от страната и района. Очакват се близо 1000 индивида да посетят форума в Зала С.И.²Л.А. Водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, а измежду известните лектори са Нешка Робева, Александър Сано и Светослав Иванов.

Снимка: Bulgaria Wants You


„ Целта ни е действително да мотивираме присъстващите да се развиват у нас и да ги срещнем с опциите за работа, които фирмите в България дават. Поканени са топ мениджъри от корпоративния свят - Евгени Иванов, Кирил Игнатов, Росица Кузманова, Радослав Кошков и Марин Трошанов. Всеки един от тях се дефинира за сполучлив и благополучен тук, в България. И всеки от тях ще показа своя опит и ще даде препоръки за кариерен напредък. “ – споделя Андрей Арнаудов.

Снимка: Bulgaria Wants You


Над 30 работодателски щанда ще бъдат разполагаем в изложбената повърхност, която ще бъде дейна през целия ден и където гостите ще могат непосредствено да аплайват за работа. Събитието „ Кариера и живот – за какво в България? “ е изцяло гратис, само че изисква регистрация на уеб страницата на Платформата „ За повторно ще бъда преподавател на форума и имам вяра, че в него в действителност има смисъл. Изключително значимо за просперитета на една нация е да има логичен народ в нея, а аз видях тъкмо подобен в залата. Очаквам и в Пловдив да се срещна и срещна с забавни младежи, които търсят своето развиване тук. Надявам се да съумея да ги стимулирам, че с хъс, упоритост и труд могат да обезпечат своя живот тук. “ – споделя Александър Сано.

Събитието се реализира с генералната поддръжка на Кауфланд България, в партньорство с община Пловдив и със съдействието на Сдружение " Клъстер Тракия Икономическа зона ".

Ексклузивен медиен сътрудник – bTV медия груп. Медиен сътрудник – economic.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР