Традиционно на магазините за цветя са пълни с хора. Търговци

...
Традиционно на магазините за цветя са пълни с хора. Търговци
Коментари Харесай

Българинът хваща последния момент, за да купи цветя за своята половинка

Традиционно на магазините за цветя са цялостни с хора. Търговци продават цветя и по улиците. Екип на БГНЕС посети няколко цветарски магазина и видя, че няма инструкции за съблюдаване на отдалеченост и носене на маска, както и разгласен график за стерилизация. В магазините имаше чиновници и клиенти, които не носеха маски. Засилено е търсенето и пазаруването на цветя.
„ Страхотно е настроението. Хората купуват и доставки вършим. Всичко е обикновено “, сподели Ема Михайлова, която е чиновник в цветарски магазин на ул. „ Г.С. Раковски “.
 Стотици лалета през днешния ден ще подарят служителите на реда в Костинброд Стотици лалета през днешния ден ще подарят служителите на реда в Костинброд
Цвете ще получи всяка дама водач, която ще спрат органите на реда по случай 8-и март. Инициативата е на община Костинброд като заку...
Тя добави, че хората вършат тези покупки в последния миг.
„ Всичко взимат – пролетни, рози. Обикновено взимат рози и лалета “, уточни тя.
По думите й рецесията се е отразила доста зле и върху този бизнес.
„ Това е призрачен сън за всички ни. Дано да се оправи, тъй като е доста комплицирано. Спадът е доста “, добави още тя и сподели, че все пак ще оцелеят, а за държавна помощ не са кандидатствали, защото не дават отговор на множеството от условията за отпущането й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР