Традиционно на 1 май пред Паметника на Незнайния воин призоваваме

...
Традиционно на 1 май пред Паметника на Незнайния воин призоваваме
Коментари Харесай

Свиленски: Призоваваме гражданите да изкажат своя глас срещу корупцията

Традиционно на 1 май пред Паметника на Незнайния боец призоваваме всички български жители, които желаят да изкажат своя глас против корупцията, против бедността, за това да имат предпазени права да се трудят в България, да дойдат и да стачкуват. Да ги чуят ръководещите, тъй като към този момент в България животът става все по-труден, все по-невъзможен. Това сподели в " Още от деня " зам.предс. на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски.

 На 1 май Българска социалистическа партия провежда митинг-протест против бедността и корупциятa На 1 май Българска социалистическа партия провежда митинг-протест против бедността и корупциятa
На 1 май социалистите провеждат митинг-протест против бедността и корупцията, разгласи Георги Свиленски. По мотив днешните арести на чиновници от автом...

Свиленски разяснява още случая с ареста на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева като сподели, че не може областен кмет като нея да си разреши да изиска 500 хиляди евро, а за задържаните чиновници от ДАИ коментарът му бе, че над тях евентуално има политически тил. Относно свадите сред Цветанов Цветанов и президента Румен Радев Свиленски изрази мнение, че ГЕРБ се опасява от президента. Мнението му за битката с корупцията бе следното:
Георги Свиленски, зам.-предс на ПГ на Българска социалистическа партия за България: Това ли е резултатът с битката с корупцията - да арестуват цялата държавна администрация? Аз мисля, че битката с корупцията е да няма корумпирани чиновници.
Свиленски попита още дали някой е поел отговорност кой е назначил 12-те задържани чиновници на ДАИ, както и за откритите пари в изпълнителния шеф на ИА " Автомобилна администрация " преди време.
Георги Свиленски, зам.-предс на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Корупцията не стопира до чиновниците, които са оставени да получават 500-600 лева заплата и може би са принудени да вършат тези дейности точно заради тази причина. Но на кого ги дават тези пари? Къде се носят тези пари? Знаем, че няма чиновник, който да си разреши да прави такива неща без да има политически тил.
Георги Свиленски дефинира като безсрамен случая с Емил Христов. По думите му по-големият проблем е това, че ГЕРБ споделя, че застава зад него. Свиленски сподели още, че не вижда съображение да желаят оставката на Явор Нотев и съгласно него няма никакъв проблем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР