Традиционният календар на WWF е прекрасен подарък за предстоящите празници.

...
Традиционният календар на WWF е прекрасен подарък за предстоящите празници.
Коментари Харесай

Станете благодетел и получете подарък от WWF

Традиционният календар на WWF е прелестен подарък за идните празници. Той е с добра идея и е отдаден на дивите животни – както от България, по този начин и от далечни краища на света.

Изработен е от хартия, която носи логото на FSC. То подсигурява, че дървесината е добита в гори, за които се поставя същинска грижа, а правата на служащите в горските стопанства, както и тези на локалното население не се нарушават.

Как да получите календара на WWF за 2022?

Той е подарък за всички техни донори, които поддържат работата им за запазване на дивите животни и по този начин стават техен покровител.

Ако желаете да дойде при вас преди Коледа, присъединете се към идеята до 17 декември 2021 година Така екипът на WWF ще има задоволително време да обработи поръчката ви и да приготви подаръка за изпращане посредством пощальон за тяхна сметка.

Ние твърдо имаме вяра, че всяка движимост може да има втори и даже трети живот. Така ли е обаче с календарите, които отброяват месеците и дните единствено на една година? Ето 6 метода да употребявате фотосите от календара на WWF и оттатък 2022 година

1. Ще ви би трябвало просто малко тиксо, с цел да украсите с тях стена, врата, дрешник, табло в офиса или класната стая в учебно заведение.

2. Направете обложка на тетрадки и учебници.

3. Малките снимчици от задната корица елементарно може да се трансфорат в магнити за ледник.

4. Картичка за рожден ден – от външната страна е фотографията, а от вътрешната – рождената дата, която може да украсите в допълнение.

5. Малките деца в детските градини и началното учебно заведение обожават да режат, лепят и изобщо творят с хартия. Дайте им поле за изява със фотосите от нашия календар.

6. А кой е шестият метод? Може Дядо Коледа да ви подскаже

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР