Традиционната комуникация на руския президент Владимир Путин с гражданите ще

...
Традиционната комуникация на руския президент Владимир Путин с гражданите ще
Коментари Харесай

Путин отговаря на въпроси в Пряка линия на 30 юни

Традиционната връзка на съветския президент Владимир Путин с жителите ще се състои на 30 юни. „ Пряката линия “, планувана за тази дата, беше оповестена от пресслужбата на Кремъл, предава TACC.

" На 30 юни тази година президентът на Руската федерация В. В. Путин ще организира още една „ Пряка линия “. Програмата ще бъде излъчена в 12:00 часа московско време (съвпада с българското) по главните телевизионни канали.

„ Всеки може да зададе въпроса си посредством особено мобилно приложение„ Москва до Путин “, което софтуерно ви разрешава да влезете в директна видео връзка със студиото непосредствено по време на излъчването, прецизира пресслужбата. Официалните групи на програмата са vk.com/moskvaputinu и ok.ru/moskvaputinu.

Въпросите ще се одобряват от 12:00 локално време на 20 юни до края на програмата на 30 юни. Можете да се обадите на Центъра за унифицирани известия гратис от всяка точка на Русия на телефон 8-800-200-40-40. От чужбина можете да се обадите на + 7-499-550-40-40, + 7-495-539-40-40.

Въпроси под формата на SMS и MMS известия се одобряват на номер 0-40-40 единствено от телефоните на съветските телекомуникационни оператори. Изпращането на известие е гратис. Възможно е да зададете въпрос единствено на съветски език и не повече от 70 знака. Излъчването с превод на жестомимичен език ще бъде налично на 30 юни на уеб страницата на програмата и в ефира на Обществената телевизия на Русия (ОТР).

Подробна информация за идната директна линия, способи за връзка с Единния център за обработка на известия, списък от предходни стратегии са налични на уеб страницата на програмата, се споделя в известието.

Предстоящата „ Пряка линия “ ще бъде 18-а за Путин. Миналата година събитието не се организира в нормалния формат поради пандемията, само че някои въпроси от жителите бяха заложени по време на огромна конференция от президента през декември 2020 година

За първи път подобен формат на връзка сред президента и съветските жители беше проведен в края на 2001 г.; от този момент „ Пряка линия “ се организира годишно, като се изключи 2004 и 2012 година Путин е взаимодействал с жителите 13 пъти като президент и четири пъти като министър-председател. През 2019 година „ Пряката линия “ с Владимир Путин се организира на 20 юни.

Според статистиката президентът получава от няколкостотин хиляди въпроса (през 2001 г.) до няколко милиона. Традиционно дължината на предаването не е лимитирана. Първите пет такива излъчвания продължиха по-малко от три часа, само че от 2007 година програмата постоянно е надхвърляла три часа. Най-дългата беше права линия през 2013 година - 4 часа 47 минути. През 2019 година диалогът на президента с руснаците лиши 4 часа и 8 минути, като през това време президентът отговори на 81 въпроса.

Обикновено, следвайки резултатите от „ Пряката линия “, Путин сформира лист със задания, като дефинира отговорници и крайни периоди за всяка задача.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР