Традиционенен Богоявленски водосвет на бойните знамена, флаговете и знамената-светини на

...
Традиционенен Богоявленски водосвет на бойните знамена, флаговете и знамената-светини на
Коментари Харесай

На Йордановден: Традиционен водосвет ще бъде отслужен в София


Традиционенен Богоявленски водосвет на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска ще бъде отслужен в 11:00 часа пред Паметника на Незнайния войник в София.

На водосвета ще участва президентът Румен Радев. Държавният глава ще одобри почетния строй на представителните елементи на Българската войска и ще постави венец пред паметника на Незнайния боец.

Богоявленският водосвет ще бъде отслужен от Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний в съслужение със свещеници от Българската православна черква.

На ритуала в София ще участват също министърът на защитата Димитър Стоянов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, висши военни, народни представители, представители на локалната власт, на военнопатриотичните съюзи, общественици, жители.

Граждани ще имат достъп до събитието след 09:45 часа през три пункта за инспекция - при улиците „ Шипка “ и „ Париж “, при ул. „ Раковска “ и ул. „ Оборище “ и при южната страна на храм-паметника „ Свети Александър Невски “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР