Тръбите Байгонг са колекция от древни неудобни“ артефакти, които сякаш

...
Тръбите Байгонг са колекция от древни неудобни“ артефакти, които сякаш
Коментари Харесай

Неудобните артефакти: Тръбите Байгонг, загадка на 150 000 години

Тръбите Байгонг са сбирка от антични „ неуместни “ артефакти, които като че ли се опълчват на всяко общоприето пояснение.Те съставляват една от най-големите загадки на античния свят. Разположени са в една мощно ерозирала пирамида, намираща се на върха на планината Байгонг в провинция Цинхай, северозападен Китай.Срутващият се монумент в миналото е имал триъгълни входове, само че с течение на годините два от тях са се сринали и сега са недостъпни. Този, който към момента стои, се простира надълбоко в планината. Отпадъци от желязо и любопитни камъни са нападали по пода, което демонстрира, че от дълго време това място е имало интензивност.

 te6fccc Baigong 2 600x388 - Неудобните артефакти: Тръбите Байгонг, мистерия на 150 000 години
В пещерите има комплицирана мрежа от железни тръби, с диаметри от 46 см до дребни колкото съчка за зъби. Десетки тръби водят напряко в планината, а крайната дестинация е незнайна …Археолози, които са създали изследване на мястото, считат, че тръбната система в миналото е доставяла вода в пирамидата. Тяхната догадка се основава на голям брой стоманени тръби, открити на брега на близкото езеро Тосон. Те се срещат в разнообразни дължини и диаметри, някои доближават над водната повърхнина, други са заровени изпод.
Заинтригуван от тези необикновени артефакти, Пекинският геоложки институт прави проби върху тези тръби, употребявайки техника, наречена термолуминесценция.Този способ им разрешава да дефинират по кое време металните тръби последно са били подложени на високи температури. Резултатите дават изумителни резултати – тръбите са направени преди повече от 150 000 години. И мистерията не свършва дотук …

 2 - Неудобните артефакти: Тръбите Байгонг, мистерия на 150 000 години
Допълнителни проби, извършени в топилна фабрика, ръководена от държавното управление, не могат да дефинират точната съставна част на тръбите. Въпреки, че се състоят от стоманен оксид, силициев диоксид и калциев оксид, тяхната сплав съдържа 8 % от незнайно съединяване.Трудно е да се изясни това удивително изобретение. Човешкото наличие в района може да бъде проследено до към 30 000 години, само че комплицирани човешки общества са зародили единствено преди към 6 000 години, най-малко това написа в историческите книги …Как едно примитивно общество, формирано най-вече от номадски племена, би могло да построи сходно оборудване? Би било невероятно примитивните нации да оставят след себе си такова напреднало произведение, тъй че излиза наяве, че се пропуща извънредно огромна част от историята, която би свързала тези събития.Някои откриватели загатват за напреднала и от дълго време забравена човешка цивилизация, която е построила оборудването.

 3 - Неудобните артефакти: Тръбите Байгонг, мистерия на 150 000 години
Други, по-скептични геолози оферират, че тръбопроводите са артикул на майката природа и по-точно вкаменени корени на дървета. Но по какъв начин природата би могла да образува сходна сплав от разнообразни оксиди.Едно нещо е ясно, признатата понастоящем парадигма не е в положение да изясни сигурно или даже да се приближи до рационално пояснение във връзка с тези антични китайски тръбопроводи.И до момента в който историческите книги не бъдат интерпретирани още веднъж, може единствено да се допуска какъв е произхода на тези неуместни артефакти.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР