TP-Link, световен лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуалните

...
TP-Link, световен лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуалните
Коментари Харесай

TP-Link пуска на пазара новия безжичен двулентов Gigabit рутер Archer C64

TP-Link, международен водач в даването на мрежово съоръжение за самостоятелните консуматори и бизнеса, пуска на българския пазар нов рутер, който носи висококачествена продуктивност в домовете на всички консуматори – моделът Archer C64.

Archer C64 съчетава доста добра продуктивност и специфични функционалности, предлагайки отлични благоприятни условия за работа на всички консуматори, без значение дали са в офиса или вкъщи.
„ Технологиите се развиват от ден на ден и повече, и новият рутер Archer C64 потвърждава това. Поради тази причина желаеме да предложим допустимо най-хубавата и най-безопасна работа при сърфиране в интернет, съчетано с съвременен дизайн. Уверени сме, че това устройство скоро ще се трансформира в един от най-популярните модели на пазара, с помощта на високопроизводителната Gigabit връзка, на конкурентна цена “, сподели Анна Чакърова, началник продажби TP-Link България.
Archer C64 употребява 1.2 GHz процесор и разполага с WAN порт, както и с четири Gigabit LAN врата, и по този метод предлага скорости 10 пъти по-високи от общоприетите Ethernet връзки. Рутерът също по този начин интегрира двулентова технология, която разрешава едновременното свързване на голям брой устройства и безпроблемни връзки. 2.4 GHz обсегът улеснява сърфирането в интернет и изпращането на имейли със скорост до 400 Mbps. 5 GHz лентата предлага скорости до 867 Mbps и обезпечава безпрепятствено и качествено преживяване при игри и стрийминг на мултимедия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР