Този януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на

...
Този януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър с обръщение към българската публика

Този януари ще станем очевидци на следващото иконично преобразяване на един от най-успешните и ярки холивудски артисти. Робърт Дауни Джуниър (Отмъстителите: Краят, Шерлок Холмс) ще влезе в кожата на един от най-колоритните типичен облици Доктор Дулитъл.

По мотив наближаващата премиера на кино лентата, която у нас ще се случи през януари, Робърт Дауни Джуниър насочва персонално послание към българските фен и и ни приветства да станем част от това популярно премеждие.

Холивудската звезда напълно тъкмо отбелязва, че българският народен знак е лъвът , какъвто е и един от всички говорещи другари на Дулитъл.

Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още доста, и разнообразни представители на животинския свят се хвърлят самоуверено в едно рисково пътешестване, което за всички ще бъде съдбовно.

Вижте специфичното видео на Робърт Дауни Джуниър, което още повече въодушевява и дава поръчка за кино лентата освен като грандиозна продукция, а и като едно доста сантиметално прекарване за самия Доктор Дулитъл.-->

А през януари кината се трансформират в сцена за най-вълнуващата история, която ще топли сърцата ни през студените зимни дни. Доктор Дулитъл – 17 януари в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
 Робърт Дауни Джуниър Forum Film Bulgaria
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР