Този яден и бесен коментар на варненка Таня Анастасова във

...
Този яден и бесен коментар на варненка Таня Анастасова във
Коментари Харесай

380 варненчета на произвола на съдбата, това само тук е възможно! И да няма виновен!

Този яден и гневен коментар на варненка Таня Анастасова във Facebook е единствено следващото доказателство, за всеко гнило, окето се случва в страната под закрилата на ГЕРБ.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Пиша това и се надявам страстта ми да отстъпи на разсъдъка, тъй като едвам удържам беса си

След като видяхме великите автомагистрали по какъв начин се ронят като превтасал симид, след отхвръкналите покриви на санираните блокове и куп още безумия, към този момент е ред и на училищата/доколкото ги има/.Преди две години във варненския кв. Аспарухово направиха ново учебно заведение. Четириетажна постройка трябваше да прибере 38 деца от квартала,от първи до четвърти клас. Школото е реалност, само че преди нова година се пропуква в горните етажи. Директорката вика контролните органи и те с смут заключават, че постройката е рискова и всеки миг може да заплаши живота на децата. Т.е. - да се срине. Следва евакуация в най-студените зимни месеци на дребните възпитаници. Всички учебни заведения, обаче, в бандитската морска столица са пренаселени. Пръсват малчуганите където сварят, а най-малките – в приблизително учебно заведение. И тъй като не се знае какво ще им се случи в междучасията, даскалката взема решение да не ги пуска в отмора, просто да си дремят по през целия ден на чиновете.За повече сигурност и стабилитет.

Какво е направено по-късно ли? Едно голо нищо. Фирмата, сътворила това знамение е изчезнала. Изпарила се е крепко пушек. Няма я на инструкции адрес. Няма диря от нея. Сградата е неизползваема. За зла подигравка даскалото се споделя ОУ “Васил Левски “. Най-отявления безсребърник, най-гадното възмездие – да крадеш от учебното заведение, да заложиш на карта 380 почтени млади живота и да се изпариш през някоя черна дупка, това единствено тук е допустимо. И да няма отговорен. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР