Този уикенд на пистата Хокенхайм предстои най-голямото предизвикателство от сезона

...
Този уикенд на пистата Хокенхайм предстои най-голямото предизвикателство от сезона
Коментари Харесай

Георги Дончев се пуска на пълна газ в Carrera Cup

Този уикенд на пистата " Хокенхайм " следва най-голямото предизвикателство от сезона досега за Георги Дончев и неговия екип. След двата подиума на " Спа " предходната седмица българският водач ще се включи в 13-и и 14-и кръг на най-престижния марков шампионат на Европа – Carrera Cup Германия. Дончев започва с нетрадиционния номер 77 в свободните тренировки в събота, а откровеното му заричане е да дава " цялостна газ " в борбата за предно място в квалификациите и надпреварите през уикенда.
" Carrera Cup е голямо предизвикателство за мен, само че идва едвам в края на сезона и съм решил да дам абсолютния най-много. Ще се опитам да се опазя от неточности, само че разновидностите са или да запиша положително показване или просто да не завърша ", показа смелия си проект Дончев.



Следващата седмица, незабавно след прибирането си от Германия, Дончев и екипът на Overdrive Lap Battle са подготвили нещо извънредно забавно за почитателите на високите скорости. Специално за формалното закриване на сезона, което ще се организира в средата на ноември в Серес, уредниците ще " пренесат " най-скоростната писта на нашите ширини в столичен мол.

В рамките на пет дни, от 26 до 30 октомври, в Парадайс център ще са паркирани две от най-бързите коли на участници в Lap Battle, а дружно с тях ще има и професионален симулатор, зареден с действителните характерности и трасе на Serres Racing Circuit. Така всеки, който се запише за присъединяване за събитието, ще може да се опитва в действителните условия на пистата, чийто връх бе строшен предходната година точно на Lap Battle, и то от тогавашния съотборник на Георги Дончев Марвин Дийнст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР