Този петък в ще се пренесем в южната ни съседка

...
Този петък в ще се пренесем в южната ни съседка
Коментари Харесай

Аристос Константину ще ни пренесе в Гърция този петък в „La Opera”

Този петък в ще се пренесем в южната ни съседка Гърция благодарение на гръцкия реализатор Аристос Константину.

Той ще бъде музикален посетител на тематичното " Greek party " в ресторанта, който е част от комплекса и ще извърши най-големите гръцки шлагери , гарантирайки, че положителното въодушевление на посетителите през цялата вечер ще бъде на равнище.

Гръцкият реализатор закупи известност у нас след дуетите си с Емилия и Тони Стораро. В ресторант “La Opera” постоянно гостуват настоящи музикални реализатори, а посетителите на заведението се любуват на невероятна храна, чудесно обслужване и страхотна атмосфера.

В събота музикален посетител ще бъде Тони Стораро , който ще извърши песните, оставили най-голяма диря в творчеството му и още доста музикални шлагери.



Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Ресторантът разполага с превъзходни кулинарни изкушения, част от които са прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски блага, свежи салати, пикантни разядки и благоуханен самун.

Вижте част от неустоимите оферти на Шеф Емрах



DJ PARTY пък ще има този петък и събота в другата топ кулинарна дестинация под тепетата . Освен на хубава музика, посетителите ще могат да се насладят и на превъзходна и разнообразна кухня, приятна атмосфера и ужасно обслужване.

Направете вашата резервация на номер: 087 968 6868

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР