Този петък ще бъде изключително специален, защото предстои да се

...
Този петък ще бъде изключително специален, защото предстои да се
Коментари Харесай

Изненади от Спорт Тото ви очакват на първата по рода си колаборация на Sofia Christmas Fest и MONDIAL CAMP 2022

Този петък ще бъде извънредно специфичен, тъй като следва да се случи нещо в действителност вълнуващо. Една от емблематичните местоположения в София - парка при НДК - ще бъде трансформирана, за изненада на всички поданици и посетители на столицата.

На 18.11.2022 година, от 18:00 часа започва Sofia Christmas Fest в парка и пространството при зала 6 на НДК, като за първи път посетителите на коледния базар ще имат опцията освен да се насладят на завладяващи културни събития, само че и да се потопят в спортни прекарвания с висок прочувствен заряд с помощта на MONDIAL CAMP 2022, който ще бъде неразделна част от фестивала през идващия месец.

Един късметлийски ориентир ще е специфичния празничен пункт на Спорт Тото, ситуиран на входа на Sofia Christmas Fest.

От основаването си преди 65 години, Българският Спортен Тотализатор е в поддръжка на българските спорт, ето за какво когато публично събитие от подобен мащаб подчертава върху тъкмо тези сфери, това е опция, която не би трябвало да бъде изпускана.

По време на формалното откриването, всички посетители ще видят лицата на Спорт Тото - Део и Марина, които ще дадат старт на празничния сезон по извънредно артистичен метод, като в това време ще ревизират знанията на тези, които желаят да тестват опциите на юбилейно Колело на шанса.

Със специфичното присъединяване на DJ Стефан Попов, Фондация „ За нашите деца “, мажоретен състав, водещите на Спорт Тото – Део и Марина и артистите на „ Нов цирк “, които ще показват огнено шоу и спиращата дъха въздушна акробатика.

Локация: парка при НДК, пространството при Зала 6

Дата: 18.11.2022 година, от 18:00 часа



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР