Този петък, 24 март, от 19:00 ч. Българската национална телевизия

...
Този петък, 24 март, от 19:00 ч. Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Българският национален отбор по футбол започва пътя си към УЕФА Евро 2024

Този петък, 24 март, от 19:00 ч. Българската национална телевизия ще излъчи директно от Разград първата среща на националния тим по футбол от квалификациите за европейското състезание в Германия през 2024 година

Двубоят против Черна гора ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntsport.bg, като студийната стратегия стартира в 18:20 ч.

Водещ ще бъде Иво Бързаков, който ще посрещне в студиото Валери Божинов и Владимир Стоянов. Мачът ще бъде коментиран от Ивайло Ангелов, а всички мнения към терена, както и най-любопитните елементи в дуела ще следи Стефан Георгиев.

В понеделник, 27 март, за българския народен тим по футбол се задава второ тестване – посещение против тима на Унгария в Будапеща. Мачът стартира в 21:45 ч., като още веднъж ще се излъчи директно в ефира на публичната телевизия – по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntsport.bg. Велизар Димитров ще бъде главен анализатор в студиото, срещата в унгарската столица ще разяснява Илиян Енев, а феновете ще могат да видят и извънредните изявленията на Стефан Георгиев с българските футболисти незабавно след дуела.

Обществената медия продължава традицията да излъчва срещите на националния тим по футбол, като до края на 2023 година ще предава директно осемте мача на отбора в група G от квалификациите за УЕФА Евро 2024. Освен съставите на България, Черна гора и Унгария, в групата са още тимовете на Сърбия и Литва.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР