Този петък, 24 март, от 19:00 ч. Българската национална телевизия

...
Този петък, 24 март, от 19:00 ч. Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Българският национален отбор по футбол започва пътя си към УЕФА Евро 2024

Този петък, 24 март, от 19:00 ч. Българската национална телевизия ще излъчи директно от Разград първата среща на националния тим по футбол от квалификациите за европейското състезание в Германия през 2024 година Двубоят против Черна гора ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntsport.bg, като студийната стратегия стартира в 18:20 ч.

Водещ ще бъде Иво Бързаков, който ще посрещне в студиото Валери Божинов и Владимир Стоянов. Мачът ще бъде коментиран от Ивайло Ангелов, а всички мнения към терена, както и най-любопитните елементи в дуела ще следи Стефан Георгиев.

В понеделник, 27 март, за българския народен тим по футбол се задава второ тестване – посещение против тима на Унгария в Будапеща. Мачът стартира в 21:45 ч., като още веднъж ще се излъчи директно в ефира на публичната телевизия – по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntsport.bg. Велизар Димитров ще бъде главен анализатор в студиото, срещата в унгарската столица ще разяснява Илиян Енев, а феновете ще могат да видят и извънредните изявленията на Стефан Георгиев с българските футболисти незабавно след дуела.  

Обществената медия не престава традицията да излъчва срещите на националния
Всичко за Вашата сватба
тим по футбол, като до края на 2023 година ще предава директно осемте мача на отбора в група G от квалификациите за УЕФА Евро 2024. Освен съставите на България, Черна гора и Унгария, в групата са още тимовете на Сърбия и Литва.

БНР подкасти: Начален удар В центъра на системата В центъра на системата
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg